Indstillinger på HTC ChaCha

Kontroller og tilpas telefonindstillinger på skærmen Indstillinger.
På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
Personaliser Du kan personliggøre HTC ChaCha med de forskellige, tilgængelige valgmuligheder for tilpasning.
Trådløs og netværk Konfigurer trådløse forbindelse, f.eks. Wi-Fi, dataforbindelse og Bluetooth, aktiver Flytilstand og mere.
Ring op Konfigurer opkaldstjenester, f.eks. telefonsvarer, viderestilling, ventende opkald og opkalder-ID.
Lyd
  • Vælg lyde, der skal bruges til ringetonerne og meddelelser.
  • Juster medieafspilningslydstyrken.
  • Indstil for at sænke ringelydstyrken, når du flytter HTC ChaCha, når den ringer, få telefonen til at ringe højere, når den er i tasken eller lommen, og tænd for højttalertelefonen, når du vender den.
Skærm Konfigurer Visningsindstillinger, f.eks. automatisk skærmretning, lysstyrke, skærm-timeout og andet.
Konti og synkronisering
  • Log ind på eller ud fra sociale netværkskonti, Google-kontoen og Exchange ActiveSync-kontoen.
  • Du kan også administrere synkronisering og andre indstillinger for dine konti.
Placering
Vælg de kilder, der skal bruges ved bestemmelse af din placering.
Google-søgning Vælg emner, der skal medtages, når du søger, og indstil Google-søgemuligheder.
Beskyttelse af personlige oplysninger Vælg automatisk at sikkerhedskopiere visse indstillinger (f.eks. Wi-Fi-adgangskoder eller bogmærker) til Google-servere med din Google-konto, så du kan gendanne dem, når du har behov for det.
Tilslut til PC
  • Angiv standard USB-forbindelsestypen, når du opretter forbindelse mellem HTC ChaCha og computeren.
  • Eller marker afkrydsningsfeltet Spørg mig for at indstille HTC ChaCha til altid at vise skærmen til valg af USB-forbindelsestype.
Sikkerhed Angiv en skærmlås, aktiver SIM-kortlås, eller administrer legitimationsoplysningslager.
Strøm Aktiver strømbesparelse for automatisk at skifte til strømbesparelsestilstand, når batteriniveauet går ned til det niveau, du angiver.
Programmer Administrer kørende programmer, flyt programmer til eller fra lagerkortet, og installer eller fjern programmer.
SD-kort og intern lager
  • Undersøg den tilgængelige plads i det interne lager og på lagerkortet.
  • Du skal afbryde dit lagerkort fra denne skærm, før du kan fjerne det fra HTC ChaCha.
  • Du kan også udføre en nulstilling til fabriksstandarder.
Dato og tidspunkt Angiv datoen og tidspunktet, tidszonen og dato- og tidsformatet.
Sprog og tastatur Angiv operativsystemets sprog og område. Du kan også indstille tastaturmuligheder.
Tilgængelighed Brug disse indstillinger, når du har hentet og installeret et tilgængelighedsværktøj, f.eks. en skærmlæser, der giver stemmefeedback. Du kan aktivere/deaktivere hjælpefunktioner eller -tjenester til handicappede.
Stemmeinput og -output Indstil muligheder for stemmeindtastning. Du kan også, hvis du har installeret et tekst-til-tale (stemmedata)-program, bruge det til at angive indstillinger for tale-til-tekst.
Om telefon
  • Tænd eller sluk for planlagte søgningen efter opdateringer til systemsoftware eller manuelle søgninger efter opdateringer.
  • Aktiver/deaktiver Fortæl HTC. Når det er aktiveret, hjælper du os med at vide, om HTC ChaCha støder på et teknisk problem.
  • Vis forskellige oplysninger om HTC ChaCha, f.eks. den mobile netværkstype, signalstyrken, batteriniveauet og mere.