Beskyttelse af dit SIM-kort med en pinkode

Tilføj et ekstra sikkerhedslag til HTC ChaCha ved at tildele en pinkode (personligt identifikationsnummer) til dit SIM.

Sørg for, at du har standard SIM-pinkoden fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Opsæt SIM-kortlås, og vælg så Lås SIM-kor.
  3. Indtast standard SIM-pinkoden, og tryk så på OK.
  4. Skift SIM-kortets pinkode ved at trykke på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendannelse af et SIM-kort, der er blevet låst ude

Hvis du indtaster den forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte gange, vil SIM-kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal bruge en PUK-kode for at genoprette adgangen til HTC ChaCha. Denne kode bliver måske leveret af udbyderen, når du modtager SIM-kortet.
  1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på OK.
Relaterede emner