INDSTILLINGER & SERVICES
Modtagelse af oplysninger via Bluetooth
INDSTILLINGER & SERVICES

Modtagelse af oplysninger via Bluetooth

HTC ChaCha sætter dig i stand til at modtage forskellige filer med Bluetooth, herunder billeder, musik, spor og dokumenter, f.eks. PDF'er.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  4. Marker afkrydsningsfeltet Søgbar.
  5. Du kan på sendeenheder sende en eller flere filer til HTC ChaCha. Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger over Bluetooth.
  6. Hvis du bedes om det, skal du acceptere parringsanmodningen på HTC ChaCha og modtagerenheden. Indtast også den samme adgangskode, eller bekræft den automatisk genererede adgangskode på begge enheder.

Så modtager du en Bluetooth-godkendelsesanmodning.

7. Hvis du vil modtage filer automatisk fra senderenheden i fremtiden, skal du markere afkrydsningsfeltet Altid.
  8. Tryk på Accepter eller OK.
  9. Når HTC ChaCha modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du glide ned på meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen om indkommende fil og så trykke på Accepter.
  10. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Åbn filen øjeblikkeligt ved at glide ned til meddelelsespanelet og trykke på den relevante meddelelse.

Hvad der så sker, når du åbner en modtaget fil, afhænger af filtypen:

• Mediefiler og dokumenter åbnes normalt direkte i et kompatibelt program. Hvis du f.eks. åbner et musiknummer, begynder det at spille i programmet Musik.
  • Hvis det er en vCalendar-fil, skal du vælge den kalender, hvor du vil gemme begivenheden og så trykke på Importer. vCalendar tilføjes til dine Kalenderbegivenhederbegivenheder.
  • Ved vCard-kontaktfiler kan du vælge at importere en, flere eller alle kontakter på kontaktlisten.

Tilføjelse af Bluetooth-modtagemappen til startskærmen

Du kan tilføje en mappe til startskærmen, der viser alle de filer, du har modtaget via Bluetooth.

1. På startskærmen trykker du på > Tilføj emner til startside.
  2. Tryk på Mappe > Bluetooth modtaget.
  3. Tryk og hold på ikonet til mappen for Bluetooth modtaget, og træk den til den placering på startskærmen, som du ønsker.
Tryk på mappeikonet for at se indholdet. Åbn en fil ved at trykke på filnavnet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha