Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed

Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed

Afbrydelse af en Bluetooth-enhed

1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Tryk og hold på den enhed, der skal afbrydes fra i afsnittet Bluetooth-enheder.
  4. Tryk på Afbryd.

Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed

Du kan få HTC ChaCha til at glemme sin parringsforbindelse med en anden Bluetooth-enhed. Det kan medføre, at du skal indtaste eller bekræfte en adgangskode igen, hvis du vil genoprette forbindelsen til den anden enhed.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Tryk og hold på den enhed, som forbindelsen skal ophæves fra, i afsnittet Bluetooth-enheder.
  4. Eller tryk på Afbryd, og ophæv parring og tryk på Ophæv parring, hvis Bluetooth-enheden aktuelt ikke har forbindelse til HTC ChaCha.