Brug af HTC ChaCha som trådløs router
Få din bærbare online med programmet Wi-Fi-hotspot

Brug af HTC ChaCha som trådløs router

Del din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre HTC ChaCha til en trådløs router.

Sørg for, at dataforbindelse på HTC ChaCha er aktiveret, før du bruger den som trådløs router.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Indstillinger for bærbart Wi-Fi-hotspot.
  3. Indtast et router-navn, eller brug standard router-navnet.
  4. Vælg type Sikkerhed, og angiv adgangskode (nøgle) til din trådløse router. Hvis du valgte Ingen under Sikkerhed, skal du ikke indtaste en adgangskode.
    Bemærk: Adgangskoden er den nøgle, andre mennesker skal bruge og indtaste på deres enhed, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC ChaCha som en trådløs router.
  5. Marker afkrydsningsfeltet Mobilt Wi-Fi-hotspot for at aktivere den trådløse router.

HTC ChaCha er klar til brug som trådløs router, når du ser i statuslinjen.

Relaterede emner