INDSTILLINGER & SERVICES
Brug af HTC ChaCha som et modem (USB-tethering)
INDSTILLINGER & SERVICES

Brug af HTC ChaCha som et modem (USB-tethering)

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Ingen problem. Brug dataforbindelsen på HTC ChaCha for at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • Du skal have SIM-kortet indsat i HTC ChaCha for at bruge dataforbindelsen.
  • Brug HTC ChaCha som modem ved først at installere HTC Sync på computeren.
  1. Sørg for, at dataforbindelse på HTC ChaCha er aktiveret.
  2. Tilslut HTC ChaCha til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. Vælg USB-tethering på skærmen Tilslut til PC, og tryk så på Udført.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha