Indtastning af tekst ved at tale

Har du ikke tid til at indtaste? Prøv at sige ordene for at indtaste dem i de fleste af de tekstfelter, der giver mulighed for at bruge tastaturet.
Vigtigt:
  • Sørg for at vælge det sprog, du vil bruge under Indstillinger for stemmeindtastning og -udtalelse.
  • Da HTC ChaCha bruger Googles talegenkendelsestjeneste, skal du have forbindelse til internettet for at indtaste tekst via tale.
  1. Tryk og hold HTC ChaCha beder dig om at tale.
  2. Fortæl HTC ChaCha, hvad du ønsker at indtaste.

Indstilling af sprog til stemmeindtastning

1. På startskærmen trykker du på og derefter Indstillinger > Stemmeindtastning og -udtalelse > Indstillinger for stemmegenkendelse.
  2. Tryk på Sprog, og vælg så det sprog, du ønsker.
    Bemærk: De tilgængelige sprog afhænger af de stemmeindtastningssprog, der understøttes af Google.