Om forudsigelig tekst

Forudsigelig tekst foreslår ord, mens du taster. I takt med at du indtaster bogstaver, analyserer forudsigelig tekst dine tastetryk og viser en liste over ord for dig, som du kan vælge fra. Forudsigelig tekst er ikke som standard aktiveret.

Aktivering af forudsigelig tekst

1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Indstillinger for hardwaretastatur.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet Forudsigelse.

Indtastning af ord med forudsigelig tekst

Tastaturets forudsigelig tekst hjælper dig med at skrive hurtigt og præcist.
Bemærk: Du skal først aktivere forudsigelig tekst i > Indstillinger > Sprog og tastatur > Instillinger for hardwaretastatur, før du bruger indtastning med forudsigelig tekst.
Sådan indtastes et ord i forudsigelig tilstand:
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, fremhævet med grønt eller orange, kan du blot trykke på mellemrumstangenten for at indsætte ordet i teksten.
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, vist blandt forslagene, før du er færdig med at indtaste hele ordet, skal du trykke på ordet for at indsætte det i teksten.
  • Hvis der vises en pil til højre for forslagslisten, skal du trykke på pilen for at se flere forslag.

Indstilling af andet sprog for tastaturet

Ud over det tastatursprog, du aktuelt bruger, kan du indstille forudsige tekst til at være tosproget. I takt med at du indtaster, får du ordforslag på de to sprog, du har valgt.
  1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Tosproget forudsigelse, og vælg det sprog, du ønsker.

Tilføjelse af et ord til ordbogen for forudsigelig tekst

HTC ChaCha leveres med en liste over ord, som den refererer til ved forudsigelige tekstforslag. Under indtastningen af tekst tilføjes et foreslået ord, som du har trykket på i forslagslisten, automatisk til ordbogen for forudsigelig tekst, hvis det ikke allerede var i ordbogen.

Du kan også tilføje et ord til listen manuelt.

1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Rediger personlig ordbog > Tilføj.
  3. Indtast det ord, du vil tilføje, og tryk så på OK.

Redigering eller sletning af et ord i ordbogen for forudsigelig tekst

Du kan redigere eller fjerne ord, som du tidligere tilføjede til ordbogen over forudsigelig tekst.
  1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Rediger personlig ordbog.
    • Rediger et ord ved at trykke på selve ordet.
    • Hvis du vil slette ord i ordbogen, skal du trykke på og så på Slet. Vælg så de ord, du vil fjerne, og tryk på Slet.

Sikkerhedskopiering af den personlige ordbog til hukommelseskortet

Hvis du har installeret et hukommelseskort, kan du sikkerhedskopiere de nye ord, som du har tilføjet til ordbogen for forudsigelig tekst.
  1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Synkroniser personlig ordbog > Kopier til hukommelseskort
  3. Når du bedes om det, trykker du på OK.

Import af den personlige ordbog fra hukommelseskort

1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Synkroniser personlig ordbog > Gendan fra hukommelseskort.
  3. Når du bedes om det, trykker du på OK.