Om tastaturet

Du kan indtaste tekst, tal og symboler med hardwaretastaturet ud over at foretage telefonopkald. Den indtastningstilstand, du aktuelt bruger, vises i statuslinjen.

Brug af tastaturets taster

Tryk på disse taster for at indtaste store bogstaver, tal, særlige tegn og symboler samt åbne programmet Kamera eller sende meddelelser:

Shifttasten

• Tryk en gang, og tryk så på et bogstav for at skrive bogstavet med stort.
  • Tryk to gange for at låse tasten og indtaste en serie store bogstaver. Markøren skifter, når du låser Shift-tasten: .

Lås tasten op ved at trykke på en gang igen.

Funktiontasten

• Tryk en gang for at skrive det tegn, der vises ved siden af bogstavet eller tegnsætningstegnet. Hvis du f.eks. vil indtaste dollartegnet ($), skal du trykke på og så trykke på U-tasten.
  • Tryk to gange for at låse tasten og indtaste en serie tal og tegn. Markøren skifter, når du låser Funktion-tasten: .

Lås Funktion-tasten op ved at trykke på en gang til.

• Vælg et andet tastatursprog, og få adgang til hardwaretastaturindstillinger ved at trykke på og så trykke på .
  • Åbn programmet Kamera ved at trykke på og så trykke på .
  • Send en meddelelse via e-mail, sms, Friend Stream eller Facebook-chat ved at trykke på og så trykke på .

Symboltasten

Tryk for at åbne symbolpanelet og indsætte et symbol eller særligt tegn i teksten.

Piltaster

Tryk på Piltasterne for at gå i en bestemt retning.

Relaterede emner