Installation af et program fra computeren til HTC ChaCha

Hvis du har programfiler (*.apk) på computeren, kan du bruge HTC Sync for at installere dem på HTC ChaCha. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun installerer programmer, som du stoler på.
Bemærk: Før du starter, skal du sørge for, at HTC ChaCha er konfigureret til at tillade, at programmer fra computerens kan installeres på HTC ChaCha. Det gør du ved at trykke på på startskærmen, trykke på Indstillinger > Programmer og så markere afkrydsningsfeltet Ukendte kilder.
  1. På enhedspanelet klikker du på Oversigt.
  2. Klik på Programmet er installeret.
  3. Gennemse for at finde programfilen på computeren, og klik på Åbn. Installationsprocessen begynder på HTC ChaCha.
  4. Kontroller HTC ChaChas skærm for at se, om der er yderligere vejledninger til færdiggørelse af installationen.
  5. Når installationen er færdig, trykker du på Afbryd.
  6. Fjern HTC ChaCha på sikker vis, som krævet af computerens operativsystem.