INDSTILLINGER & SERVICES
Konfiguration af synkronisering
INDSTILLINGER & SERVICES

Konfiguration af synkronisering

Du kan vælge den type filer og oplysninger, du vil synkronisere mellem HTC ChaCha og computeren.

Valgmuligheder for synkronisering af Musik

Kopier musikspor og sange, du spiller på computeren, til HTC ChaCha. Hvis du har afspilningslister opretter i iTunes eller Windows Media Player, kan du også synkronisere disse og får glæde af dem på farten.
Bemærk: Du kan synkronisere lydfiler i disse formater: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På enhedspanelet klikker du på Musik, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Musik betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC ChaCha.
  2. Vælg Synkroniser musikfiler fra, og klik på Tilføj.
  3. Vælg den mappe, der indeholder dine lydfiler, og klik så på OK.
  4. Vælg Synkroniser musikfiler fra iTunes og Windows Media Player, hvis du bruger iTunes eller Windows Media -afspilleren på computeren, og vælg så de afspilningslister, som du vil synkronisere på HTC ChaCha.

Valgmuligheder for synkronisering af Galleri

Du kan automatisk synkronisere billeder og videoer mellem HTC ChaCha og en computer.
Bemærk: Du kan synkronisere billeder og videoer i disse formater:
  • Billeder: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videoer: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På enhedspanelet klikker du på Galleri, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Galleri betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC ChaCha.
  2. Importer automatisk dine kamerabilleder til computeren under synkronisering ved at vælge Kopier enhedens kamerabilleder til computer. Billeder og videoer fra lagerkortet gemmes i mappen \My Photos\Device Camera Shots på din computer.
  3. Vælg Synkroniser computers billeder og videoer fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg den mappe, der indeholder dine multimediefiler, og klik så på OK. Alle understøttede billed- og videofiler, der føjes til denne mappe, bliver kopieret til lagerkortet under synkroniseringen.

Valgmuligheder for synkronisering af Kalender

HTC ChaCha kan synkronisere aftaler og begivenheder med kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007) eller Windows Kalender.
  1. Klik på Kalender på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Kalender betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC ChaCha.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere kalenderbegivenheder med.
  3. Vælg hvorfra, du vil starte synkroniseringen af dine kalenderbegivenheder.
  4. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC ChaCha og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Kun kalenderfelter, der understøttes på HTC ChaCha synkroniseres.

Valgmuligheder for synkronisering af Kontakter

Synkroniser HTC ChaCha-kontakter med din Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007), Outlook Express eller Windows Kontakter.

Hvis du har kontakter, der skal synkroniseres fra dit SIM-kort, skal du først importere dem til HTC ChaChas hukommelse.

1. Klik på Kontakter på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Kontakter betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC ChaCha.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere dine kontakter med.
  3. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både HTC ChaCha og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Kun kontaktfelter, der understøttes på HTC ChaCha synkroniseres.

Valgmuligheder for synkronisering af Bogmærker

Synkroniser bogmærker i webbrowseren mellem HTC ChaCha og en computer.
Vigtigt: Hvis du bruger Google Chrome eller Firefox internetbrowser og har valgt at synkronisere den med HTC ChaCha, skal du sørge for at lukke alle browservinduer, før du begynder synkroniseringen.
  1. Med din favoritbrowser opretter du en favoritmappe kaldet HTC-bogmærker. Sørg for, at du gemmer dine favoritbogmærker i denne mappe, så du kan synkronisere dem med HTC ChaCha.
  2. Til HTC Syncs enhedspanel klikker du på Bogmærker og på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Bogmærker betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC ChaCha.
  3. Vælg den webbrowser, der gemmer bogmærkerne for at synkronisere dem med HTC ChaCha.
Bemærk: Når der findes konfliktende oplysninger på både HTC ChaCha og computeren, vil HTC Sync bevare oplysningerne fra computeren.

Valgmuligheder for synkronisering af Dokumenter

Du kan synkronisere filer og dokumenter fra computeren med HTC ChaCha. Du kan også synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du gemte på HTC ChaChas lagerkort på computeren.
Bemærk:
  • For at åbne et dokument på HTC ChaCha skal du bruge et kompatibelt program.
  • Hvis du synkronisere e-mail-vedhæftninger gemt på lagerkortet, skal du konfigurere en Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-e-mail-konto fra programmet MailHTC ChaCha.
  1. Klik på Dokumenter på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Dokumenter betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og HTC ChaCha.
  2. Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du har gemt på lagerkortet, skal du vælge Kopier alle downloadede mail-dokumenter til computeren.
  3. Vælg Synkroniser computerdokumenter fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg en mappe, der indeholder de filer, du vil synkronisere med HTC ChaCha, og klik på OK.
Vedhæftninger til e-mail fra lagerkortet gemmes i mappen \My Documents\ på din computer. Dokumenter fra din computer gemmes i mappen \My Documents\ på dit lagerkort.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha