INDSTILLINGER & SERVICES
Lær mere om arbejdsområdet
INDSTILLINGER & SERVICES

Lær mere om arbejdsområdet

På Enhedspanel kan du indstille sine synkroniseringsindstillinger, se generelle oplysninger om HTC ChaCha, tjekke optaget og ledig plads på lagerkortet samt starte synkronisering.
Bemærk: De tilgængelige kategorier og valgmuligheder afhænger af den enhed, du har sluttet til computeren.
  • Du kan klikke på en kategori over emner for at se synkroniseringsvalgmulighederne i højre side af enhedspanelet.

Klik på Oversigt viser grundlæggende softwareoplysninger og forbrug af lagerkort og sætter dig i stand til at ændre navnet på HTC ChaCha eller installere tredjepartsprogrammer på HTC ChaCha.

• Klik på knappen Synk. nu for at starte synkroniseringen af de kategorier og valgmuligheder, du valgte.
  • Linjen med anslået brug ved siden af knappen Synk. nu viser den anslåede plads på lagerkortet, der bruges, når der er nye emner, der skal synkroniseres og føjes til HTC ChaCha.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha