INDSTILLINGER & SERVICES
Konfiguration af HTC Sync til at anerkende HTC ChaCha
INDSTILLINGER & SERVICES

Konfiguration af HTC Sync til at anerkende HTC ChaCha

1. Tilslut HTC ChaCha til computeren med USB-kablet, som lå i kassen.
  2. Når HTC ChaCha beder dig om at vælge typen af USB-forbindelse, skal du trykke på HTC Sync og derefter på Udført. Vent på, at HTC Sync anerkender HTC ChaCha.
  3. På skærmen for enhedskonfiguration indtaster du et navn på HTC ChaCha.
  4. Klik på Gem. Enhedspanel åbnes.
Tip: Hvis du på et senere tidspunkt vil ændrer navnet for HTC ChaCha, klik på Oversigt > Enhedskonfiguration.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha