Installerer HTC Sync

Bemærk:
  • Installer HTC Sync på en computer, der kører Windows 7, Windows Vista eller Windows XP.
  • HTC Sync kræver USB 2.0 på computeren for at oprette forbindelse til og synkronisere med HTC ChaCha.
  • Du skal først lukke alle programmer og midlertidigt afslutte dit antivirusprogram, før du begynder at installere HTC Sync for at få en problemfri installation.
Kopier installationsprogrammet til HTC Sync fra lagerkortet til computeren, og brug det til installationen.

Når du har installeret HTC Sync, føjes HTC Sync-ikonet til computerens systembakke (se nederst til højre på computerskærmen). Du kan dobbeltklikke på ikonet for at åbne HTC Sync.