Om HTC Sync

Dine nye billeder fra ferien er på HTC ChaCha, mens din forretningskalender er på computeren. Hvorfor ikke gøre disse fil- og oplysningstyper tilgængelige på begge enheder?
Med HTC Synckan du:
  • Synkronisere dine kontakter mellem din Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontakter på computeren og HTC ChaCha.
  • Synkronisere kalenderbegivenhederne mellem Outlook eller Windows kalenderen på computeren og HTC ChaCha.
  • Kopier dine billeder, videoer, dokumenter, sange og afspilningslister til HTC ChaCha og nyd dem når du er på farten.
  • Det er nemt at importere dine tagne billeder og videoer fra HTC ChaCha til computeren.
  • Gem de samme bogmærker i både computerens og HTC ChaChas webbrowser.
  • Installer tredjepartsprogrammer til mobiltelefoner (der ikke er hentet fra Android Market) fra computeren.
Bemærk:
  • Du skal bruge et lagerkort indsat i HTC ChaCha for at kunne synkronisere multimediefiler, kort og dokumenter.
  • De tilgængelige kategorier og valgmuligheder afhænger af den enhed, du har sluttet til computeren.