Søgning efter dine venner med Google Latitude (tilgængeligt efter land)

Søgning efter dine venner med Google Latitude (tilgængeligt efter land)

Google Latitude-brugerplaceringstjenesten sætter dig og dine venner i stand til at dele placeringer og statusmeddelelser med hinanden. Det sætter dig også i stand til at få kørselsvejledning til dine venners placeringer, sende tekst- og e-mail-meddelelser og andet.

Din placering deles ikke automatisk. Du skal tilmelde dig Latitude og så invitere dine venner til at se din placering eller acceptere deres invitationer. Kun venner, der har udtrykkeligt inviteret eller accepteret, kan se din placering.

Åbning af og tilmelding til Latitude

  1. På startskærmen trykker du på > Kort.
  2. Tryk på , mens du ser på et kort, og tryk så på Tilmeld dig Latitude.
  3. Når du har tilmeldt dig Latitude og lukket programmet, kan du gøre følgende for at åbne det fra startskærmen:
    • Tryk på > Latitude.
    • Åbn Kort, tryk på , og tryk så på Latitude.
0 Personer synes dette var nyttigt