Få kørselsvejledninger

Få detaljere vejledninger til din destination. Google Maps kan give vejledninger, hvis du går, med offentlig transport eller i bil.
  1. Tryk på , mens du ser på et kort, og tryk så på Kørselsvejledning.
  2. Gør et af følgende:
    • Brug den aktuelle placering som udgangspunkt, eller indtast en placering, hvor du vil starte fra i det første tekstfelt. Indtast så din destination i det andet tekstfelt.
    • Tryk på for at vælge en adresse blandt kontaktpersonerne eller et punkt, som du trykker på, på kortet.
  3. Vælg, hvordan du vil komme til din destination ved at trykke på knappen Bil, Offentlig transport eller Gang.
  4. Tryk på . Den næste skærm viser vejledninger til destinationen i en liste.
    Bemærk: Hvis det sted, du har angivet som din destination har flere mulige placeringer, skal du vælge den, du vil tage til.
  5. Tryk på et element for at se vejledningen på kortet.
  6. Tryk på piletasterne på kortet for at følge vejledningerne.

Når du er færdig med at se eller følge kørselsvejledningen, skal du trykke på og så trykke på Ryd kort for at nulstillet kortet. Din destination gemmes automatisk i Google Maps-oversigten.