Søgning efter et interessant sted i nærheden

Brug Places for at finde interessante steder i nærheden af din aktuelle placering. Places bruger Google Maps til at søge efter steder, som du måske vil finde, f.eks. den nærmeste benzintank eller pengeautomat.
Vigtigt: Før du bruger Places, skal du aktivere placeringskilder.
  1. På startskærmen trykker du på > Places.
  2. Tryk på det sted, du vil søge efter.
  3. Gør et af følgende:
    • Når et eller to interessante steder findes, vises søgeresultaterne som markeringer på kortet. Du kan trykke på markeringen og så trykke på boblen for at få flere oplysninger om stedet.
    • Når der findes flere steder, vil søgeresultaterne blive vist i en liste. Tryk på et sted for at vise placeringen på et kort, og tryk så på dets boble for at få flere oplysninger om stedet.