PROGRAMMER & FUNKTIONER
Om Google Maps
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Om Google Maps

Google Maps sætter dig i stand til at spore din aktuelle placering, se trafiksituationer i realtid og modtage detaljerede kørselsvejledninger til din destination. Det indeholder også et søgeværktøj, hvor du kan finde interessante steder eller en adresse på et kort eller se placeringer på gadeniveau.
Bemærk:
  • Du skal bruge en aktiv mobil data- eller Wi-Fi-forbindelse for at bruge Google Maps.
  • Find din placering med Google Maps ved at aktivere placeringskilder.
  • Programmet Google Maps dækker ikke alle lande og byer.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha