Administration af Kalenderbegivenhederbegivenheder

Visning af en begivenhed

Du kan se dine egne begivenheder samt begivenheder, som andre har delt med dig.
  1. I dagsvisningen eller dagsordensvisningen trykker du på en begivenhed. Skærmen Begivenhedsdetaljer åbnes og viser oversigten over begivenheden.
  2. Afhængigt af begivenhedsoplysningerne gør du et af følgende:
    • Find begivenhedens placering i Kort.
    • Ring til et telefonnummer, der er på begivenhedsplaceringen eller i beskrivelsen.
    • Kontroller deltagerne i begivenheden.
    • Hvis begivenheden blev sendt som en mødeinvitation, skal du svare på invitationen.
    • Hvis det er en Exchange ActiveSync-kalenderbegivenhed, kan du svare via e-mail til organisatoren eller til alle gæsterne. Tryk på , og tryk så på enten Svar eller Svar til alle.
    • Vælg eventuel tekst, og søg efter det på nettet.
    • Tryk på påmindelsestidspunktet for at ændre det. Tryk på for at gemme ændringer.

Redigering af en begivenhed

Du kan redigere begivenheder, som du har oprettet.
  1. Når du ser en begivenhed, skal du trykke på og så på Rediger begivenhed.
  2. Foretag ændringerne til begivenheden.
  3. Når du er færdig, skal du trykke på Gem.

Sletning af en begivenhed

Gør et af følgende:
  • Når du ser på oversigten over en begivenhed på skærmen Begivenhedsdetaljer, skal du trykke på og derefter på Slet begivenhed.
  • I visningen Dag, Dagsorden eller Uge trykker og holder du på en begivenheden og trykker på Slet.
  • Når du redigere en begivenhed, skal du trykke på Slet.
Hvis begivenheden gentages, spørges du om, du kun vil slette denne forekomst, denne og alle fremtidige forekomster eller alle tidligere og fremtidige forekomster i Kalenderbegivenheder.

Deling af en begivenhed (vCalendar)

Du kan dele en kalenderbegivenhed som en vCalendar ved hjælp af Bluetooth eller ved at sende den som en filvedhæftning med din e-mail eller som en meddelelse.
  1. Når du ser en begivenhed, skal du trykke på og så på Videresend.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Bluetooth. Du bliver bedt om at aktivere Bluetoothpå HTC ChaCha og oprette forbindelse til den modtagende Bluetooth-enhed.
    • Tryk på E-mail. Der åbnes et nyt meddelelsesvindue, der automatisk inkluderer vCalendar'en som en vedhæftet fil. Din standard e-mail-konto bruges til at sende meddelelsen.
    • Tryk på Meddelelse. Der åbnes et nyt meddelelsesvindue, der automatisk inkluderer vCalendar'en som en multimedievedhæftning.