Oprettelse af en begivenhed

Du kan oprette begivenheder, der synkroniserer med din Google-kalender, din computers Outlook-kalender eller Exchange ActiveSync-kalender samt begivenheder, der kun vises på HTC ChaCha.
  1. På startskærmen trykker du på > Kalenderbegivenheder.
  2. I enhver Kalenderbegivenheder-visning trykker du på Ny begivenhed.
  3. Hvis du har mere end én kalender, skal du vælge en kalender, hvor du vil tilføje begivenheden:
    • Vælg din Google-konto for at oprette en Google-kalenderbegivenhed. Hvis du har flere Google-kalendere på nettet, skal du vælge én for at tilføje begivenheden.
    • Vælg PC Sync for at oprette kalenderbegivenheder på HTC ChaCha. Du kan synkronisere dem med computerens Outlook-kalender med HTC Sync.
    • Vælg din Exchange ActiveSync-konto for at oprette en Exchange ActiveSync-kalenderbegivenhed.
  4. Indtast en navn på begivenheden.
  5. Du gør følgende for at angive dato og tidspunktet for begivenheden:
    • Hvis der er et tidsinterval for begivenheden, skal du trykke på Fra og Til-datoen og tidspunktet for at angive dem.
    • Hvis det er en heldagsbegivenhed, f.eks. en fødselsdag, angiv Fra og Til-datoen, og marker så afkrydsningsfeltet Hele dagen.
  6. Indtast begivenhedens placering og beskrivelse.
  7. Indstil den resterende tid.
    Tip: Du kan tilføje endnu et påmindelsestidspunkt til en Google-kalenderbegivenhed. Tryk på og derefter på Tilføj påmindelse.
  8. Hvis begivenheden finder sted regelmæssigt, skal du trykke på feltet Gentag og så vælge, hvor ofte begivenheden finder sted.
  9. Tryk på Gem.

Invitation af gæster til din begivenhed (kun Google Kalender)

Når du inviterer gæster til din begivenhed, sendes en invitations-e-mail- ud med din Google-konto.
Hvis du vil invitere gæster til din begivenhed, skal du oprette og tilføje begivenheden til din Google Kalender.
  1. Åbn Kalenderbegivenheder, og opret en ny begivenhed. Tryk på feltet Kalender, og vælg din Google-konto (eller en af dine andre Google-kalendere).
  2. Tilføj detaljer om begivenheden, f.eks. dato og tidspunkt, sted og andet.
  3. I feltet Til indtaster du e-mail-adresser for alle, som du inviterer til begivenheden. Adskil flere adresser med kommaer ( , ). Hvis de personer, du sender invitationer til, bruger Google Kalender, vil de modtage en invitation i Kalenderbegivenheder og via e-mail.
  4. Tryk på Gem for at tilføje begivenheden til din Google Kalender.

Afsendelse af en mødeindkaldelse via Kalenderbegivenheder (kun Exchange ActiveSync)

Hvis du har en Exchange ActiveSync-konto konfigureret på HTC ChaCha, kan du bruge Kalenderbegivenheder til at oprette en mødeaftale og sende en mødeindkaldelses-e-mail til de personer, du ønsker skal deltage i mødet.
  1. Åbn Kalenderbegivenheder, og opret en ny begivenhed. Tryk på feltet Kalender, og vælg din Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tilføj detaljer om mødet, f.eks. dato og tidspunkt, sted og andet.
  3. Tryk på , og tryk så på Mødeinvitation.
  4. Tryk på , og vælg deltagere blandt dine kontaktpersoner eller firmaadressekartoteket.
  5. Indtast meddelelsen, og tryk på Send.