Om Kalenderbegivenheder

Gå aldrig glip af en vigtig aftale igen. Brug telefonens Kalenderbegivenheder til at planlægge dine begivenheder, møder og aftaler.

Du kan også konfigurere HTC ChaCha, så den altid er synkroniseret med følgende typer kalendere:

• Log ind på din Google-konto på HTC ChaCha, så du kan synkronisere programmet Kalenderbegivenheder med din Google Kalender online. Du kan tilføje flere Google-konti.
  • Hvis du bruger Microsoft Outlook på computeren, kan du konfigurere HTC Sync på computeren til at synkronisere Outlook-kalender med programmet Kalenderbegivenheder.
  • Hvis du har en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, og du har tilføjet den til HTC ChaCha, kan du synkronisere programmet Kalenderbegivenheder med dine Exchange ActiveSync-kalenderbegivenheder.
  • Log ind på din Facebook-konto, så du kan invitere venner til begivenheder og også se deres fødselsdage og kommende begivenheder i Kalenderbegivenheder.