Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail

Du kan læse, besvare, sende og administrere din arbejds-e-mail på samme nemme måde, som med en POP3/IMAP-konto. Du kan derudover også bruge nogle kraftige Exchange-funktioner.

Markering af en e-mail

• Når du ser i indbakken, kan du trykke og holde på en e-mail-meddelelse, og så trykke på Marker denne meddelelse. Et rødt ikon vises ved siden af en e-mail, når du har markeret den.
  • Mens du læser en e-mail, kan du også trykke på flagikonet i e-mailen.

Indstilling af status for Ikke til stede

1. Skift til din Exchange ActiveSync konto.
  2. Tryk på og tryk så på Mere > Ikke til stede.
  3. Tryk på feltet, og vælg så Ikke til stede.
  4. Angiv datoer og tidspunkter for den periode, hvor du ikke vil være til stede.
  5. Indtast den automatisk svarmeddelelse.
  6. Tryk på Gem.

Afsendelse af en mødeindkaldelse

1. Skift til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Gå til fanen Inviterede, og tryk så på Skriv.
  3. Indtast mødedetaljerne.
  4. Tryk på Send.