KOMMUNIKATION
Styring af e-mail-meddelelser
KOMMUNIKATION

Styring af e-mail-meddelelser

Sletning af en e-mail-meddelelse

1. I indbakken trykker og holder du på den meddelelse, du vil slette.
  2. I valgmenuen trykker du på Slet.

Valg af flere e-mail-meddelelser

1. Tryk på afkrydsningsfelterne for e-mail-meddelelserne for at vælge dem.
  2. Vælg det, du vil gøre med de valgte meddelelser: Marker læste (eller marker Marker ulæste), Slet eller Fly til en anden mappe.
Bemærk: Du kan ikke flytte e-mail-meddelelser, når du står i den forenede (Alle konti) indbakke.

Flytning af flere e-mail-meddelelser til en anden mappe

1. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  2. Tryk på afkrydsningsfelterne for de e-mail-meddelelser, du vil flytte.
  3. Tryk på Flyt, og tryk så på den mappe, hvortil du vil flytte e-mail-meddelelserne.

Flytning af en e-mail-meddelelse efter gennemlæsning

1. Tryk på Flyt til i den åbne meddelelse.
  2. Tryk på den mappe, hvor du vil flytte e-mail-meddelelsen til.

Sletning af alle meddelelser

1. Tryk først på afkrydsningsfeltet for en hvilken som helst e-mail-meddelelser.
  2. Tryk på , og tryk så på Marker alt.
  3. Tryk på Slet.

Skifte til andre e-mail-mapper

1. Tryk på , og tryk så på Mapper.
  2. Tryk på den e-mail-mappe, hvis meddelelser, du vil se.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha