Svar på eller videresendelse af en e-mail-meddelelse

1. Tryk på e-mail-meddelelsen eller samtalen i Gmail-indbakken.
  2. Du kan svare afsender ved at trykke på . Eller trykke på og vælge, om du vil svare til alle eller videresende.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du valgte Svar eller Svar til alle, skal du indtaste svarmeddelelsen.
    • Hvis du valgte Videresend, skal du angive meddelelsesmodtagerne.
    Tip: Tryk på Svar inline, hvis du vil interleave din nye meddelelse med den modtagne e-mail. Men det fjerner eventuelle vedhæftninger eller formatering i den oprindelige e-mail.
  4. Tryk på .