PROGRAMMER & FUNKTIONER
Deling af spil og programmer
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Deling af spil og programmer

Har du sjov med et spil eller et program, som du har fundet på Android Market? Del dine favoritspil og -programmer med det samme med dine venner.
Bemærk: Hvis dine venner skal linke til programmet og hente det fra Android Market, skal de bruge en Android-telefon.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på , og tryk så på Del. Du vil så se listen over spil og programmer, som du hentede og installerede fra Android Market.
  3. Tryk på et program, og vælg så, hvordan du vil dele det.
Når dine venner ser et link i din sendte meddelelse, e-mail eller statusopdatering, kan de bare trykke på linket for at gå direkte til spillet eller programmet på Android Market for at hente det.
Tip:
  • Mens du indtaster din statusopdatering i Friend Stream, kan du også trykke på for at vælge mellem spil eller programmer, som du vil dele på dine sociale netværk.
  • Hvis du allerede har oprettet en ny tekst- eller e-mail-meddelelse, skal du trykke på og så trykke på Vedhæft > Programanbefaling for at vælge i listen over installerede spil og programmer.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha