Optagelse af din stemme

Du skal ikke bare tænke højt. Brug Taleoptagelse til hurtigt at optage dine tanker. Du kan også optage din stemme og angive dem som ringetone.
Vigtigt: Du skal have et microSD-kort på HTC ChaCha for at bruge Taleoptagelse.
  1. På startskærmen trykker du på > Taleoptagelse.
  2. Hold mikrofonen tæt på munden.
  3. Tryk på for at starte optagelsen af et stemmeklip.
    Bemærk: Taleoptagelse kan køre i baggrunden, mens du gør andre ting på HTC ChaCha, bortset fra når du åbner andre programmer, der også bruger lydfunktioner. Gå tilbage til skærmen Taleoptagelse, glid meddelelsespanelet op, og tryk så på Tageoptagelse.
  4. Tryk på for at standse optagelsen.
  5. Indtast et navn på stemmeklippet, og tryk på Gem.
  6. Afspil stemmeklippet ved at trykke på .
  7. Vis valgmuligheder for deling, sletning eller omdøbning af stemmeklip ved at trykke på .

Deling af et taleklip

1. På skærmen Taleoptagelse trykker du på  .
  2. Tryk og hold på det taleklip, du vil dele, og tryk så på .
  3. Vælg, hvordan du vil dele stemmeklippet blandt de tilgængelige valgmuligheder.

Angivelse af et stemmeklip som ringetone

1. På skærmen Taleoptagelse trykker du på  .
  2. Tryk og hold på det stemmeklip, du vil angive som ringetone, og tryk på Angiv som ringetone.