PROGRAMMER & FUNKTIONER
Deling af musik via Bluetooth
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Deling af musik via Bluetooth

Du kan vælge en sang fra programmet Musik's bibliotek og sende den til en anden persons enhed eller din computer via Bluetooth.

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på for at flytte til biblioteket.
  3. I biblioteket vælger du den sang, du vil sende via Bluetooth. Den afspilles også.
  4. Tryk på skærmen Afspilles nu, tryk så på og endelig på Del (eller Mere > Del).
  5. Tryk på Bluetooth.
I de næste par trin bliver du bedt om at aktivere Bluetooth på HTC ChaCha og oprette forbindelse til den modtagende Bluetooth-enhed, så musikken kan sendes.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha