Indstilling af en sang som ringetone

Du kan vælge en sang fra programmet Musik bibliotek og indstille den som almindelig ringetone eller som ringetone for en bestemt kontaktperson.

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på for at flytte til biblioteket.
  3. I biblioteket vælger du den sang, du vil bruge som ringetone. Den afspilles også.
  4. Tryk på på skærmen Afspilles nu og så på Angiv som ringetone (eller Mere > Angiv som ringetone) .
  5. I valgmenuen Angiv som ringetone trykker du på Ringetone eller Kontaktensringetone. Hvis du vælger Kontaktens ringetone, skal du vælge de kontakter, som du vil knytte sangen til på næste skærmbillede.

Sådan kontrolleres, om sangen blev tilføjet som ringetone

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lyd > Telefonens ringetone på skærmen Indstillinger.
Sangen skal være i listen over ringetoner og være markeret.