Deling af dine billeder og videoer på nettet

Ved hjælp af programmet Galleri kan du dele billeder og videoer på dine sociale netværk.
Bemærk: Du kan også bruge programmet Kamera eller Videooptager til at dele et billede eller en video, lige efter du har optaget det/den.

Deling af billeder eller videoer på Facebook

Vigtigt: Du skal være logget ind på din konto for at kunne overføre billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på .
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
  6. Tryk på Tilføj tag og beskrivelse, og indtast så en anden billedtekst på hvert billede eller video.
  7. Hvis du vil mærke venner på dine billeder, skal du trykke på Sæt tag på dette billede. Du kan derefter trykke på den del, hvor dine ven er, og så vælge, hvem du vil sætte tag ved i listen. Glid til venstre for at fortsætte med at sætte tags ved dine venner.
  8. Tryk på Udført.
  9. Tryk på Gem.

Deling af billeder og videoer på Flickr

Vigtigt: Du skal være logget ind på din Flickr-konto for at kunne overføre billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Flickr.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
  6. Tryk på Tilføj tag og beskrivelse, og indtast så en anden titel og beskrivelse på hvert billede eller video.
  7. Hvis du vil mærke venner på dine billeder, skal du trykke på Sæt tag på dette billede. Du kan derefter trykke på den del, hvor dine ven er, og så vælge, hvem du vil sætte tag ved i listen. Glid til venstre for at fortsætte med at sætte tags ved dine venner.
  8. Tryk på Udført.
  9. Tryk på Gem.

Deling af billeder på Picasa

Vigtigt: Du skal være logget på en Google-konto for at kunne overføre billeder til Picasa-fotoorganisationstjenesten.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder det billede, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Picasa.
  4. Vælg de billeder, du vil dele, og tryk derefter på Næste.
  5. Indtast en billedtekst til de billeder, du overfører.
  6. Vælg det onlinealbum, hvor du vil overføre billederne til, eller tryk på for at oprette et nyt.
  7. Tryk på Overfør.
Du kan se billederne online på http://picasaweb.google.com.
Relaterede emner