Afsendelse af dine billeder og videoer

Send billeder og videoer via e-mail eller MMS til din computer eller en anden enhed med Bluetooth.

Afsendelse af billeder eller videoer via e-mail

Du kan sende flere billeder, videoer eller begge dele i en e-mail-meddelelse. De tilføjes som filvedhæftninger i din e-mail.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Gmail eller E-mail.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Opret meddelelsen, og tryk så på (Gmail) eller Send (Mail).
Bemærk: Hvis du valgte E-mail, og du har flere e-mail-konti, bruges standard e-mail-kontoen.

Afsendelse af et billede eller en video via MMS

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Meddelelser.
  4. Tryk på det billede eller den video, du vil sende. Billedet eller videoen tilføjes automatisk til MMS-meddelelsen.
  5. Tilføj endnu et billede eller endnu en video til diasshowets vedhæftning ved at trykke på og så trykke på Billede eller Video.
  6. Opret meddelelsen og tryk på Send.

Afsendelse af billeder eller videoer via Bluetooth

Du kan vælge flere billeder, videoer eller begge dele og sende dem til en anden persons enhed eller din computer via Bluetooth.

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Bluetooth.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
I de næste par trin bliver du bedt om at aktivere Bluetooth på HTC ChaCha og oprette forbindelse til den modtagende Bluetooth-enhed, så filerne kan sendes.