Visning af billeder

Når du har valgt et album, kan du gennemgå dine billeder og videoer.
Glid fingeren op eller ned for at rulle gennem miniaturerne. Tryk på et billede eller en video for at se den/det på hele skærmen.
Tip: Når du ser på et billede på fuld skærm, kan du trykke på og så trykke på Vis på kort for at se den placering, hvor du tog billedet. (Vis på kort er tilgængelig, når du har aktiveret Geo-tag billeder i Kamera.)

Zoome ind eller ud på et billede

Der er to måder, du kan zoome ind eller ud på et billede:

• Tryk to gange hurtigt på skærmen for at zoome ind, og tryk så to gange hurtigt på skærmen igen for at zoome ud.
  • Tryk på skærmen med tommelfingeren og pegefingeren og spred derefter dine fingre for at zoome ind. Klem fingrene sammen for at zoome ud.