Grundlæggende om kameraet

Lige meget om du rejser for arbejdet eller privat kan du tage billeder og videoer af din tur og møder med HTC ChaCha.

Vigtigt: Sørg for, at sætte lagerkortet i, før du starter. Billeder og videoer, der er optaget med kameraet, gemmes på lagerkortet.
  • Åbn kameraet i billedtilstand, og tag billeder ved at trykke på fra startskærmen og trykke på Kamera.
  • Åbn kameraet direkte i videotilstand, så du kan begynde optagelsen af videoer med det samme ved at trykke på på startskærmen og så trykke på Videooptager.

Automatisk overførsel af billeder til Facebook og Flickr

Første gang, du åbner kameraet i billedtilstand, bedes du om at konfigurere automatisk overførsel. Når automatisk overførsel er aktiveret, vil billeder, som du tager med kameraet, automatisk blive overført til Facebook eller Flickr.
Vigtigt: Du skal være logget ind på din Facebook- eller Flickr-konto, før du bruger automatisk overførsel.
  1. Når du bedes om at aktivere automatisk overførsel, skal du trykke på Ja.
    Bemærk: Hvis du trykker på Nej, kan du konfigurere automatisk overførsel senere. I programmet Kamera trykker du på og så på Automatisk overførsel.
  2. Vælg, hvornår og hvor, der skal skal overføres. Du kan også vælge indstillinger om beskyttelse af personlige oplysninger.

Skærmen Kamerasøger

Du finder følgende skærmfunktioner på skærmen Kamerasøger:

Zoomlinje
Indikator for automatisk fokus
Udløser/optageknap
Omskifter til billed-/videotilstand
eller Knap til skifte til front- eller hovedkamera
Blitz-knap
Galleriknap

Zoom

Før du tager et billede eller en video, kan du bruge skærmens zoom-linje til at zoome ind eller ud på dit motiv.
Glid blot fingeren op eller ned over zoomlinjen for at zoome ind eller ud.

Når du optager video, vises zoomlinjen altid på skærmen. Du kan frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Automatisk fokus

Hver gang du peger kameraet på et andet motiv eller en anden placering, vises den automatisk fokusering i midten af kamerasøgeren.

Lad kameraet fokusere automatisk i midten af skærmen. Eller også kan du trykke på et andet område på skærmen, som du vil fokusere på.

Brug af frontkameraet

Tag et billede, eller optag en video af dig selv med frontkameraet.
Skift til frontkameraet på kameraskærmen ved at trykke på eller . Skift tilbage til hovedkameraet ved at trykke på eller igen.
Bemærk: Nogle kamerafunktioner findes ikke, når du bruger frontkameraet, f.eks. automatisk fokus, zooming og ansigtsgenkendelse.