Tilføjelse af Personer-widgets

Hold kontakten ved lige med forskellige vennekredse eller kollegaer i dit liv. Du kan tilføje flere Personer-widgets til startskærmen med forskellige grupper kontaktpersoner for hver widget.
  1. På startskærmen trykker du på > Tilføj emner til startside > Widget > Personer.
  2. Vælg widget-formatet, og tryk så på Vælg.
  3. Vælg den gruppe, du vil føje til som en widget.
  4. Træk widget'en til et tomt sted på startskærmen. Når widget'en er der, hvor du ønsker den, løfter du fingeren.
  5. Gentag ovenstående trin for at tilføje endnu en Personer-widget.

Indstilling af standardkommunikationsmetode

Afhængigt af, hvor ofte du kontakter kontakterne, kan du vælge en anden kommunikationsmetode for hver af kontakterne på widget'en Personer.
  1. På startsiden går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på en kontakts navn eller statusopdatering (ikke billedet) på widget'en for at åbne personens skærm med kontaktoplysninger.
  3. Tryk på Vælg standardhandling, og tryk så på den kommunikationsmetode, du ønsker med kontakten.
  4. Tryk på for at returnere til widget'en Personer på startskærmen.

Ændring af standardkommunikationsmetode

1. På startsiden går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på en kontakts navn eller statusopdatering på widget'en for at åbne personens skærm med kontaktoplysninger.
  3. Tryk på Angiv standarhandling.
  4. På skærmen Vælg standardhandling trykker du på den kommunikationsmetode, du ønsker med kontakten.
  5. Tryk på for at returnere til widget'en Personer på startskærmen.

Komme i kontakt med en kontaktperson

1. På startsiden går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på en kontakts billede (ikke navnet eller statusopdateringen) på widget'en. Standard kommunikationsmåden, som du har indstillet for denne kontakt, udføres.
Tip: På Personer-widget'en:
  • Tryk på navnet på en kontakt eller en statusopdatering for at åbne skærmen med oplysninger om den kontakten.
  • Tryk på for at åbne programmet Personer og se alle dine kontakter.