KOMMUNIKATION
Kontaktpersonoplysninger og samtaler
KOMMUNIKATION

Kontaktpersonoplysninger og samtaler

Når du trykker på en kontaktperson i skærmbilledet Personer, åbnes skærmbilledet med detaljer over kontaktpersoner og viser dig de oplysninger, du har gemt eller linket til for den kontaktperson.
Skærmen med kontaktpersondetaljer har følgende faner:

Detaljer

Vider de oplysninger, du har gemt for kontaktpersonen. Få straks kontakt med kontaktpersonen ved at trykke på en af de viste metoder. Hvis f.eks. kontaktpersonen har et lagret telefonnummer, kan du trykke på Ring til arbejde.

SMS

Viser dine udvekslede SMS-meddelelser med kontaktpersonen. Du kan svare på kontaktpersons meddelelse direkte fra denne fane.

Mail

Viser alle e-mail-meddelelser, som du har modtaget fra kontaktpersonen. Tryk på en e-mail for at se den.

Fra denne fane kan du også direkte oprette en ny e-mail, der skal sendes til kontakten.

Opdateringer og begivenheder

Viser kontaktpersonens opdateringer og begivenheder fra sociale netværkskonti, du har linket til, som f.eks. Facebook, Twitter og Flickr.

Hvis du vil se en meddelelse om kontaktens fødselsdag i afsnittet Begivenheder, kan du trykke på meddelelsen og vælge, hvordan du vil hilse kontakten, f.eks. skrive på personens Facebook-væg.

Galleri

Viser linkede kontaktpersoners Facebook- og Flickr-album og -billeder.

Opkaldsoversigt

Viser alle dine indkommende, udgående og ubesvarede opkald til og fra kontaktpersoner.

Redigering af en kontaktpersons oplysninger

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk og hold på kontaktpersonen på fanen Alle, og tryk så på Rediger kontakt.
    Bemærk: Kontaktens oplysninger fra Facebook- og Twitter-kontakter kan ikke redigeres.
  3. Indtast de nye oplysninger om kontaktpersonen.
  4. Tryk på Gem.

Sletter kontakter

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på fanen Alle, tryk på , og tryk så på Slet.
  3. Vælg de kontaktpersoner, som du vil fjerne, og tryk så på Slet.
  4. Når du bedes om det, trykker du på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha