KOMMUNIKATION
Sikkerhedskopiering af dine kontaktpersoner på hukommelseskortet
KOMMUNIKATION

Sikkerhedskopiering af dine kontaktpersoner på hukommelseskortet

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på , og tryk så på Importer/Eksporter > Eksporter til SD-kort.
  3. Vælg en konto eller kontaktpersonertypen, der skal eksporteres, og tryk så på OK.

Import af kontaktpersoner fra hukommelseskortet

Du kan kun importere kontaktpersoner, der blev eksporteret til hukommelseskortet ved hjælp af funktionen Eksporter til SD-kort.
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på , og tryk så på Importer/Eksporter > Importer fra SD-kort.
  3. Hvis du har Google eller Exchange ActiveSync -konti konfigureret på HTC ChaCha, skal du trykke på typen for de importerede kontakter.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha