Konfiguration af din profil

Gem dine personlige oplysninger for nemt at sende dem til andre mennesker.
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle:
    • Tryk på Mig, og vælg så, om du vil linke profilen til en eksisterende kontaktangivelse, der allerede indeholder dine personlige oplysninger eller redigere profilen.
    • Du kan se kontonavnet eller e-mail-adressen, hvis du er logget ind på en af dine onlinekonti, f.eks. Google-konto eller Facebook for HTC Sense. Tryk på dit navn eller din e-mail-adresse, og tryk på og så på Rediger.
  3. Indtast eller rediger dit navn og dine kontaktpersonoplysninger.
  4. Tryk på eller dit billede, og vælg så, om du vil tage dit selvportræt eller bruge et andet billede til din profil.
  5. Tryk på Gem.