Din kontaktpersonliste

Fanen Alle i programmet Personer viser alle kontaktpersonerne på HTC ChaCha og fra de online-konto, du er logget på. Når du åbner programmet Personer, når du lige har logget på en ny konto, bliver du bedt om at tilføje kontakter fra den konto til din kontaktliste.

Din kontaktpersonliste viser også kontaktpersoner, gemt på SIM-kortet (sædvanligvis markeret med SIM-kortsikonet ).

På fanen Alle kan du:
  • Åbn din profil, og rediger dine egne kontaktoplysninger.
  • Oprette, redigere eller finde kontaktpersonoplysninger.
  • Se statusopdateringer fra venner på dine sociale netværkskonti, f.eks. Facebook og Twitter.
  • Tryk på navnet på kontakten for at åbne skærmen med oplysninger om den kontakten.
  • Se et meddelelsesikon, f.eks. , når en kontakt har sendt dig noget, f.eks. nye e-mail-meddelelser, posterede direkte feeds, eller når det er kontaktens fødselsdag.
  • Se, hvem der er online, i Google Talk. Ikoner for onlinestatus vises, hvis du har logget ind på Google Talk på HTC ChaCha. F.eks. betyder at kontaktpersonen er tilgængelig for chat.

Filtrering af din kontaktpersonliste

Du kan vælge kun at vise kontaktpersoner af en bestemt kontotype (f.eks. Google-kontaktpersoner eller Facebook-kontaktpersoner).
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle kan du:
    • Trykke på pilen eller titelområdet unde statuslinjen for at åbne en valgmenu for dine onlinekonti og så trykke på den konto, hvis kontakter, du vil vise.
    • Tryk på , tryk på Vis, og vælg så de typer kontakter, som du vil vise i kontaktlisten.

Du kan også vælge, hvordan du vil vise og sortere dine kontaktpersoner.