KOMMUNIKATION
Om programmet Personer
KOMMUNIKATION

Om programmet Personer

Med programmet Personer er det nemt at styre dine kommunikationer med dine kontaktpersoner via telefon, meddelelser og e-mail. Du kan også linke dine kontakter til deres sociale netværkskonti som Facebook og Twitter for at se deres opdateringer og begivenheder fra disse konti på et sted.

Og det er ikke alt. Hvis du har de samme kontaktpersoner fra forskellige kilder, kan Personer flette disse kontaktpersonoplysninger, så du undgår dubletangivelser i listen over kontaktpersoner.

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på en af følgende faner:

Alle

Giver dig adgang til alle kontaktpersoner på HTC ChaCha, dine online konto og mere.

Grupper

Giver dig mulighed for at indlemme kontaktpersoner i grupper, så du nemt kan sende en SMS-, MMS- eller e-mail-meddelelse til en hel gruppe.

Opkaldsoversigt

Lister alle dine kaldte numre samt modtagne og ubesvarede opkald.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha