Overførsel af kontaktpersoner fra din gamle telefon

Det er nemt at overføre kontaktpersoner fra din gamle telefon til HTC ChaCha via Bluetooth. Afhængigt af din gamle telefonmodel kan du også overføre andre typer data, f.eks. kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser til HTC ChaCha.
  1. På startskærmen trykker du på > Overfør .
  2. Tryk på Næste for at starte.
  3. Vælg din gamle telefons navn og model.
  4. Tænd for Bluetooth på din gamle telefon, og sæt den i søgbar tilstand.
  5. HTC ChaCha trykker du på Næste for at fortsætte. HTC ChaCha aktiverer automatisk Bluetooth og søger efter Bluetooth-enheder.
  6. Vælg din gamle telefon i enhedslisten, og tryk så på Næste. HTC ChaCha forsøger så at parre med din gamle telefon. Du får vist en sikkerhedsadgangskode på skærmen.
  7. Indtast adgangskoden på din gamle telefon, eller bekræft den bare.
  8. Marker afkrydsningsfeltet Kontakter (og andre typer understøttede data, som du vil importere), og tryk så på Næste.
  9. Når HTC ChaCha er færdig med at importere data, trykker du på Udført.