Tilføjelse af en social netværkskonto

Sprang du pålogning til dine sociale netværkskonti over (f.eks. Facebook, Twittereller Flickr), da du første gang tændte og konfigurerede HTC ChaCha? Du kan stadig tilføje disse konti.

1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto, og tryk så på den kontotype, du vil tilføje.
  3. Følg skærmvejledningerne ved indtastning af kontooplysningerne.
Din sociale netværkskonto føjes til listen på skærmen Konti og synkronisering. Afhængigt af hvordan du konfigurerede kontoen, kan de nye oplysninger begynde at synkronisere med HTC ChaCha.