Synkronisering med en Google-konto

Når du logger ind på din Google konto, kan du synkronisere Gmail og dine Google kontakter og kalendere mellem din HTC ChaCha og på nettet. Du skal også logge ind på en Google konto for at bruge Google programmer som f.eks. Google Talk og Android Market.
Bemærk: Hvis du sprang tilføjelse af Google konto da du konfigurerede HTC ChaCha den første gang, opstår der muligvis problemer når du forsøger at bruge nogle af Google programmerne. Hvis problemerne vedvarer, skal du fabriksnulstille HTC ChaCha og indtaste dine detaljer for Google kontoen, når du konfigurerer HTC ChaCha igen.

Tilføjelse af flere Google-konti

Du kan tilføje mere end én Google konto. Efterfølgende Google konti kan dog kun synkronisere kontakter, e-mails og kalenderbegivenheder. Andet Google tjenester bruger den første Google konto, du tilføjede.
  1. Fra startskærmen trykker du på og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto > Google.
  3. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.

Glemt adgangskoden til din Google-konto?

Hvis du har glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du forsøge at hente den ved at gå til Googlewebsted.
  1. Åbn webbrowseren på HTC ChaCha eller computeren, og gå til https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Indtast den e-mail-adresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på Google-kontoen og klik på Indsend.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at nulstille adgangskoden.
Hvis du ikke har en alternativ e-mail-adresse eller ikke kan få adgang til den e-mail-konto, du brugte til at oprette Google-kontoen, kan du nulstille din Google-konto efter 24 timer ved at besvare sikkerhedsspørgsmålet til gendannelse af adgangskoden.