Visning af bogmærker og tidligere besøgte sider

Du kan lagre lige så mange bogmærker, som du vil, på HTC ChaCha. Du kan også få adgang til en nyttig liste over de websteder, du har besøgt, eller hurtigt se de sider, som du oftest besøger.

Bogmærkning af en webside

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Tilføj bogmærke.
  2. Bogmærk websiden under en bestemt kategori (f.eks. sport eller spisesteder) ved at trykke på Tilføj tags, og indtast et tagnavn. Dette grupperer lignende websider, så du nemt kan findes dem.
  3. Rediger bogmærkets navn efter behov, og tryk så på Udført.

Åbning af et bogmærke

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. Gør et af følgende:
    • Naviger til det bogmærke, du vil åbne på fanen Bogmærker , og tryk så på det.
    • Naviger til det bogmærke, du vil åbne på fanen Tags , og tryk så på det.

Redigering af et bogmærke

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Bogmærker trykker du på er derefter på Rediger.
  3. Tryk på det bogmærke, du vil redigere.
  4. Indtast dine ændringer, og tryk så på Rediger.

Visning af en tidligere besøgt side

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. Naviger til den side, du vil se, på fanen Oversigt , og tryk så på siden.

Rydning af listen over tidligere besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Oversigt , tryk på og derefter på Ryd oversigt.

Visning af en side, som du ofte besøger

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. Naviger til den side, du vil se, på fanen Mest besøgte , og tryk så på siden.

Rydning af listen over mest besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Mest besøgte trykker du på og så på Ryd alt.

Ændring af visning af bogmærker eller mest besøgte sider

1. Når du ser på en webside, skal du trykker på og så på Bogmærker.
  2. På fanen Bogmærker eller fanen Mest besøgte trykker du på og derefter på Miniaturer, Liste eller Gitter for at ændre visningen.

Hvis du f.eks. står på visningen Miniaturebilleder, og du vil se bogmærker i et gitter, skal du trykke på og Liste, derefter på og så på Gitter.