PROGRAMMER & FUNKTIONER
Henter fra nettet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Henter fra nettet

Du kan mere end blot browse på nettet. Du kan hente filer, f.eks. billeder og musik samt programmer, ved hjælp af webbrowseren.
Vigtigt:
  • Sørg for, at du har indsat lagerkortet i HTC ChaCha. Alle hentede filer gemmes på lagerkortet.
  • Før du henter et program, skal du først undersøge kompatibiliteten med HTC ChaCha for at sikre, at det kan installeres.

Download af programmer fra nettet

Du kan hente programmer direkte fra dine favoritwebsteder. Programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC ChaCha og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun henter og installerer programmer, du stoler på.
  1. Åbn webbrowseren og gå til webstedet, hvor du kan hente det ønskede program.
  2. Følg webstedets vejledninger for hentning af programmet.
Inden du installerer det hentede program, skal du indstille HTC ChaCha således, at den tillader installation af tredjepartsprogrammer. Fra startskærmen trykker du på og så på Indstillinger > Programmer > Ukendte kilder.

Visning af dine downloads

Når du ser på en webside, skal du trykke på og så på Mere > Downloads.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha