Søgning på HTC ChaCha og nettet

Du kan søge efter oplysninger på HTC ChaCha og på nettet ved at bruge Google-søgning. Nogle programmer, f.eks. Personer eller Mail, har deres egen søgefunktion, som du kan bruge til med alene på disse programmer.

Indstilling af søgemuligheder

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Søg > Google-søgning.
  3. Vælg de indstillinger, du ønsker.
    Vis webforslag Vis forslag til Google-netsøgninger under søgefeltet i takt med, at du indtaster.
    Brug Min placering Inkluder din placering i søgninger for at få lokale søgeresultater.
    Søgeoversigt Brug forslag fra den webbaserede Google-søgeoversigt fra din Google-konto. Tryk på Administrer søgeoversigt for at se eller administrere den websøgeoversigt, der er knyttet til din Google-konto på webbrowseren.
  4. Tryk på .
  5. Tryk på Emner, der kan søges efter, og vælg så de emner, du vil inkludere, når du udfører en søgning.

Udførelse af søgninger på nettet og HTC ChaCha

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Vælg, hvor du vil søge.

Til at begynde med vises Google-søgefeltet ikonet Alle , hvilket angiver, at den er konfigureret til at søge både på nettet og HTC ChaCha. Du kan målrette dine søgninger til nettet alene eller bare til et programs oplysninger på HTC ChaCha. Tryk på , og tryk så på for at indstille de søgbare emner.

3. Indtast de ord, du vil søge efter i søgefeltet. I takt med at du indtaster, vises matchende emner på HTC ChaCha og forslag fra Google-netsøgning som en liste.
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis det, du søger efter, er i listen over forslag, skal du trykke på det på listen. Emnerne åbner i det relevante program.
    • Rediger et emne i listen ved at trykke på . Emnet vises i søgefeltet, hvor du kan redigere det.
    • Hvis det, du søger efter, ikke er i listen, skal du trykke på for at søge på nettet. Webbrowseren åbner og viser resultaterne af en Google-søgning.

Find hurtigt oplysninger på nettet

Hurtigt opslag hjælper dig med at få mere at vide om noget lige på stedet. Når du indtaster et nyt ord eller en ny sætning, kan du nemt slå den op på populære websteder eller søgetjenster, f.eks. Google-søgning og Wikipedia.
  1. På startskærmen trykker du på > Hurtigt opslag.
  2. Glid til den fane, som har de oplysninger, du søger efter. Indtast det, du vil søge efter i søgefeltet.
  3. Tryk på .
Tip: Når du har søgt efter et emne på en fane, kan du glide til andre faner for automatisk at søge efter det samme emne der.

Oversættelse af ord til andre sprog

1. På startskærmen trykker du på > Hurtigt opslag.
  2. Glid til fanen Google Oversæt.
  3. Under Fra sprog vælger du det oprindelige sprog og indtast det ord eller den sætning, du vil oversætte.
  4. Under Til sprog vælger du mellem de sprog, der kan oversættes til.
  5. Tryk på Oversæt.