Brug af Friend Stream

Friend Stream opretter forbindelse til dine sociale netværk. Del og få opdateringer fra venner på populære netværk, f.eks. Facebook og Twitter i ét feed. Med Friend Stream kan du nemt spore dine venners statusmeddelelser, billedoverførsler, meddelelser og andet eller kommenter og poster dine egne.
Vigtigt:
  • Du skal være logget ind på mindst én socialt netværkskonto for at bruge Friend Stream.
  • Brug din Facebook-konto på Friend Stream ved at være logget ind via Facebook for HTC Sense.
På startskærmen trykker du på > Friend Stream. Friend Stream åbnes på fanen Alle opdateringer.

Når du trykker på en persons statusopdatering, kan du:

• Se tweet'et. Hvis der deles et weblink, vil du også se den posterede webside lige under tweet'et.
  • Skriv en kommentar Kan lide en persons Facebook-indlæg.
  • Se en persons albumbilleder.

Når du trykker på en persons billede eller navn, kan du:

• Undersøge personens profildetaljer.
  • Se på personens Facebook-væg.
  • Undersøge personens tweet-indlæg.

Glid til de andre faner for at se sociale netværksopdateringer kun grupperet som statusopdateringer, billedoverførsler, links, sociale netværksmeddelelser og andet.

Opdatering af din status

Du kan opdatere din status samtidigt på alle de sociale netværkskonti, som du er logget ind på.

1. På fanen Alle opdateringer trykker du på Del.
  2. Indtast din statusopdatering.
  3. Hvis du ikke vil sende statusopdatering til alle dine sociale netværkskonti, skal du trykke på og fjerne markeringer i afkrydsningsfelterne for de sociale netværk, der skal udelukkes.
  4. Tryk på , og vælg så det, du vil vedhæfte til dit tweet eller din statusopdatering.
    Billede Vælg Fra kamera for at tage et billede og vedhæfte det eller Fra Galleri for at vedhæfte et billede.
    Placering Tilføj din aktuelle placering eller en placering, som du vælger på et kort.
    Programanbefaling Vælg et program, som du har installeret fra Android Market, og som du vil dele med andre. URL'en, hvorfra programmet kan hentes, indsættes i din status.
  5. Tryk på Poster.

Kommentarer til og synes om Facebook-indlæg

Tryk på en persons statusopdatering på fanen Alle opdateringer og gør et af følgende:
  • Tryk på det billede eller albumnavn, der vises i statusopdateringen for at se og kommentere albummets billeder med programmet Galleri.
  • Tryk på Synes om for at synes om personens statusopdatering.
  • I tekstfeltet indtaster du det, du tænker om en persons statusopdatering.

Søgning efter meddelelser fra dine sociale netværk

Glid til fanen Meddelelser for hurtigt at se ét feed af dine meddelelser fra forskellige sociale netværk. Det kan være en kommentar til din Facebook-post, en omtale eller en direkte meddelelse i Twitter, et billede af dig med tag og andet.

Deling med din placering med dine Facebook-venner

Spiser du på din foretrukne restaurant? Fortæl dine venner, hvor du er.
Vigtigt:
  • Du skal være logget ind på Facebook for HTC Sense for at bruge denne funktion i Friend Stream.
  • For at kunne finde din placering skal du også aktivere placeringskilder i > > Indstillinger > Placering.
  1. På fanen Placering trykker du på Check ind.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på et sted i listen.
    • Tryk på Tilføj et sted, indtast din aktuelle placerings navn og beskrivelse, og tryk så på Udført.
  3. Tryk på Check ind.
  4. På næste skærm kan du tilføje din statusmeddelelse og endda tagge de venner, du er med.
  5. Når det er gjort, trykker du på Check ind.

Om Friend Stream-widget'en

Brug Friend Stream-widget'en, så du nemt kan opdatere din status og se andre personers statusopdateringer lige på startskærmen. Hvis du vil være opdateret med kun én persons Facebook-opdateringer, kan du tilføje widget'en Friend Channel. Du kan finde den blandt widget-layoutmulighederne Friend Stream.