PROGRAMMER & FUNKTIONER
Brug af Facebook-chat
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Brug af Facebook-chat

Chat med dine Facebook-venner lige fra HTC ChaCha.
Du skal være logget ind på Facebook, før du kan bruge Facebook-chat.
  1. På startskærmen trykker du på > Fb-chat. Facebook-chatskærmen åbnes, hvor der vises aktuelle samtaler med dine Facebook-venner sammen med vennegrupper.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på navnet på en ven for at fortsætte samtalen.
    • Tryk på billedet af en ven for at se personens Facebook-profil, væg og overførsler.
    • Tryk på fanen Oversigt for at se en liste over tidligere samtaler. Antallet på faneikonet viser, hvor mange meddelelser, der endnu ikke er læst.
    • Tryk på for at vælge at skjule offlinevenner og vælge meddelelsesindstillinger.

Tilføjelse af Fb-chat-widget'en

Tilføj widget'en Fb-chat til startskærmen, så du nemt kan chatte med dine Facebook-venner.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha