Facebook-deling

Facebook-deleknappen HTC ChaCha gør det nemt at postere meddelelser til din Facebook-væg eller dele din placering.
  • På startskærmen trykker du på for hurtigt at postere en meddelelse på din Facebook-væg. Du kan vedhæfte et billede, et kamerabillede eller din placering til meddelelsen.
  • Tryk og hold på for at dele din placering med dine Facebook-venner. Du kan også sætte tag ved de Facebook-venner, som er med dig.

Deling af musik

Del de ting, du lytter til i øjeblikket på din Facebook-vælg med Facebook-deleknappen .
  1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på for at flytte til biblioteket.
  3. Tryk på den sang, du vil dele, i biblioteket.
  4. Tryk på på skærmen Afspilles nu. Der vises en meddelelse, der viser sangens titel, album og kunstner. Hvis sangen kan fås på Amazon, vises albumkunsten sammen med et link til sangens placering på Amazons websted.
  5. Indtast din meddelelse, og tryk på Poster. Meddelelsen vises på din Facebook-væg.

Deling af en webside

Vil du anbefale en god webside, som du læser, på din Facebook-væg? Det er nemt.
  1. På startskærmen trykker du på > Internet.
  2. Gå til den side, du vil dele, og tryk på . Skærmen Poster på væg vises med en beskrivelse af websiden og en repræsentativ miniature af websiden. Du kan vælge et andet miniaturebillede fra websiden ved at trykke på piletasterne.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk på Poster. Meddelelsen posteres til din væg sammen med et link til websiden og en billedminiature.

Deling af en nyhedsartikel

Læser du en god artikel, som du vil dele med dine Facebook-venner? Sådan gør du.
  1. På startskærmen trykker du på > Nyheder.
  2. Mens du læser en nyhedsartikel, trykker du på . Skærmen Poster på væg vises med den første linje i artiklen og en repræsentativ miniature af websiden. Du kan vælge et andet miniaturebillede fra websiden ved at trykke på piletasterne.
  3. Indtast din meddelelse, og tryk på Poster. Meddelelsen posteres til din væg sammen med et link til nyhedsartiklen og en billedminiature.

Postering af meddelelser til Facebook-venner

Brug Facebook-deleknappen til hurtigt at postere meddelelser til Facebook-venner og grupper i Friend Stream.
  1. På startskærmen trykker du på > Friend Stream.
  2. Tryk på > Venner, og tryk så på Facebook.
  3. Gør et af følgende:
    • På fanen Facebook - Venner trykker du på en ven og så på for at postere en meddelelse til vennens Facebook-væg.
    • På fanen Facebook - Grupper trykker du på en gruppe og så på for at postere en hver gruppes Facebook-væg.
    • På fanen Facebook - Sider trykker du på en side og så på for at postere en meddelelse på hver sides Facebook-væg.