Facebook for HTC Sense

Hvis du loggede ind på din Facebook-konto, da du aktiverede og konfigurerede HTC ChaCha første gang, betyder det, at din Facebook-konto er linket til Facebook for HTC SenseHTC ChaCha.

Med Facebook for HTC Sense kan du:

• Se alle din Facebook-kontakter og deres onlinestatusopdateringer i Personer.

Når du trykker på en kontakt på fanen Alle, skal du glide op til fanen Opdateringer og begivenheder for at se opdateringer, f.eks. posterede statusmeddelelser, overførsler og profilændringer.

Når der er en meddelelse om kontaktens fødselsdag, kan du trykke på meddelelsen for at sende en hilsen.

• Se Facebook-billeder direkte i programmet Galleri.

Du kan også overføre ét eller flere billeder til Facebook, og så sætte tags og føje billedtekster til dem.

Når du ser albummer for en Facebook-ven, kan du også dele et link til et bestemt album eller kommentere på albumbillederne.

• Søg efter dine venners Facebook-statusopdateringer i Friend Stream.
  • Vis dine Facebook-begivenheder og dine venners fødselsdage i programmet Kalenderbegivenheder.