KOMMUNIKATION
Modtagelse af opkald
KOMMUNIKATION

Modtagelse af opkald

Når du modtager en opringning fra en kontaktperson, vises skærmen for indkommende opkald.
Tip: Du kan bruge funktionen til høflig ringetone og lommetilstand til at modtage opkald. Du finder ud af hvordan under Ændring af indstillinger for lyd.

Besvarelse af et opkald

Gør et af følgende:
  • Tryk på .
  • Hvis skærmen er slukket når du modtager et opkald, vises skærmen Lås. Tryk på , eller træk ringen for at låse skærmen op og besvare opkaldet.

Afvisning af et opkald

Gør et af følgende:
  • Tryk på .
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK to gange for at afvise et opkald.

Slå ringetonen fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på knappen LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Placer HTC ChaCha med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis HTC ChaCha allerede ligger med bagsiden opad, vil den stadig ringe, når der kommer efterfølgende indkommende opkald.

HTC Opkalder-ID

Hver gang, du foretager et opkald, eller din ven ringer til dig, kan du se din vens seneste statusopdatering fra sociale netværk som Facebook eller Twitter lige på opkaldsskærmen. Du vil heller ikke glemme nogens fødselsdag. Du vil se en fødselsdagspåmindelse, hvis din vens fødselsdag finder sted inden for de næste 7 dage.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha